SIF Event

SIF Event er SIF's eventudvalg! Vi arrangere mange forskellige store såvel som små events for alle ingeniørstuderende på Det Tekniske Fakultet. Eksempler på events inkluderer bl.a. SIF Quiz, SIF Brætspilsaften, Grillfest for de nye studerende, Arkadeaften, Bordfodbold og meget mere.

SIF Event har til mål at planlægge og afholde hyggelige, spændende og sjove events for de studerende og derved skabe en "Jeg har lyst til at blive på uni efter kl. 16"-følelse. Udvalget består af 18 dejlige og friske frivillige studerende fra et hav af forskellige studieretninger, som hvert semester sætter hårdt arbejde og hjerte i de events de planlægger og udfører for de studerende. Kunne du tænke dig at være med? Så skriv endelig til formanden herunder. Vi søger ny medlemmer hvert semester.

Har du en god ide til et event, eller er der bare noget du synes mangler? Så kontakt os endelig - det kan være det er din ide som bliver til en realitet!

SIF Event søger nye frivillige

SIF Event søger nye friske og awesome frivillige som har tid og lyst til at være med i SIF Event. Derudover søger vi 3 frivillige som har lyst til at være ansvarlige for JARVIS deriblant driften og videreudviklingen af JARVIS. Du kan læse meget mere om posterne herunder - vi glæder os til at høre fra dig!

Frivillig i SIF Event

Udvalg: SIF Event

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Antal: 7-10 frivillige søges

Kontaktperson: Rasmus Haugaard (rahau15@student.sdu.dk)

Beskrivelse:

Interesserer du dig for eventplanlægning, og brænder du for at gøre en forskel ved at afholde hyggelige, sjove og spændende events, der skal være med til at få dine medstuderende til at blive efter kl. 16? Så er frivillig i SIF Event din chance! SIF Event søger i øjeblikket nye frivillige, som har tid og lyst til at kæmpe for de små og store efter-klokken-16-arrangementer og løfte det sociale liv på TEK. SIF Event består af 18 dejlige og friske frivillige studerende fra et hav af forskellige ingeniørstudier som hvert semester sætter hårdt arbejde og hjerte i de events de planlægger og udfører for de studerende.

Som frivillig arrangerer du ét eller flere arrangementer pr. semester sammen med de andre frivillige. Du har indflydelse på, hvilke arrangementer der afholdes, og du har mulighed for at præge dem du står for.

I SIF Event afholdes tre sociale statusmøder pr. semester, hvor de to første er mindre møder, hvor vi tager på Papas Papbar, ud og skøjte, ud og bowle eller lignende, og hvor det sidste er vores store planlægningsdag, hvor alle arrangementer for det kommende semester planlægges.

Hvis du synes det lyder som noget for dig, så tøv endelig ikke med at skrive til os, også hvis du bare har nogle spørgsmål! Du behøver ikke at skrive en lang ansøgning, bare skriv at du er interesseret og så kan vi mødes og snakke om det.

Ansvarlige for JARVIS

Udvalg: SIF Event

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Antal: 3 frivillige søges

Kontaktperson: Steffen Hansen (stefh14@student.sdu.dk)

Beskrivelse:

D. 2. februar 2017 åbnede JARVIS første gang dørene til nyt lokale med plads til hygge, brætspil, events og gruppearbejde midt i TEK bygningen. Siden har SIF Event afholdt mange events i lokalet og lokalet bliver flittigt brugt af mange TEK studerende til dagligt. På det seneste er udviklingen af JARVIS dog gået mere eller mindre i stå, og vi søger derfor tre friske frivillige som har mod på at være ansvarlige for den daglige gang af JARVIS.

Arbejdsopgaver inkluderer periodisk oprydning (rengøring står SDU for), tjek af brætspil, vedligeholdelse af mikrobølgeovn og lignende. Dertil står i også for den fremtidige udvikling af JARVIS – heriblandt nye møbler, tiltag eller andre ting som de studerende måske ønsker sig.

Det kræver ikke nogen tidligere erfaring - kun at du har lyst! Vi skal selvfølgelig nok sørge for at opkvalificere dig og sikre dig en god start. Så hvis du synes det lyder som noget for dig og muligvis nogen du kender, så tøv endelig ikke med at skrive til os, også hvis du bare har nogle spørgsmål! Du behøver ikke at skrive en lang ansøgning, bare skriv at du er interesseret og så kan vi mødes og snakke om det.

Kontaktpersoner:

Rasmus Haugaard