Syddanske Ingeniørstuderendes Fællesråd byder endnu engang samtlige nye tekniske studerende på Syddansk Universitet velkommen, og inviterer til SIF Rustur 2017

SIF Rustur er et socialt udvalg, nedsat af SIF (Syddanske Ingeniørstuderendes Fællesråd), som er din studenterorganisation på Det Tekniske Fakultet i Odense.
SIF Rustur står for at arrangere den årlige Rustur, der er for alle nystartede studerende på Det Tekniske Fakultet i Odense.

SIF Rustur-billetten koster 300 kr. (inkl. forplejning, bustur og hytte for en hel weekend) fra fredag d. 8/09/2017 til søndag d. 10/09/2017. Du skal være SIF-medlem for at komme med.
Ved køb af billet til turen får du nedsættelse i kontingent gebyret, så det kun koster 100 kr. at blive medlem af SIF. Du kan læse meget mere om medlemsfordele på sif.sdu.dk.
Den samlede pris for SIF Rustur og SIF medlemskab er altså 400 kr.

Der er begrænsede pladser, og derfor anbefaler vi studerende at købe billetten hurtigst muligt. Der kan maks. komme 350 nye studerende med på SIF Rustur.

På SIF Rustur får du mulighed for at møde dine medstuderende på en uformel måde og lave aktiviteter på tværs af studieretningerne. Dine rusvejledere sørger for at holde gang i stemningen under hele turen. SIF opfordrer ikke til druk og har derfor både vand, sodavand og Cocio med på turen.

Som medlem af SIF kan du søge studietursstøtte, der vejledende er 500 kr. pr. studerende. Dertil får du rabatter til fester, arrangementer og meget mere. Du kan altså tjene penge på, at melde dig ind i SIF!

SIF Rustur skaber nogle sociale relationer, der øger tilhørsforholdet til studierne. Statistikker viser nemlig, at studier med rusture har lavere frafaldsprocenter. Vi glæder os til at skabe rammerne for en hyggelig weekend og sikre alle nye studerende en god start med jeres nye titel som studerende ved Syddansk Universitet. SIF Rustur er blot ét af mange sociale tilbud, som SIF tilbyder ingeniørstuderende.
Jeg synes, at SIF Rustur er et super fedt projekt, og glæder mig især til at planlægge en lige så fed tur, som jeg selv var på.

- Sarah Kronborg Eriksen, kemiingeniørstuderende, udvalgsformand for SIF Rustur.

Spørgsmål til SIF Rustur

Hvis du har spørgsmål til rusturen, kan du kontakte Sarah Kronborg Eriksen på saeri13@student.sdu.dk. Til hastesager kan Sarah også kontaktes på tlf.: 40615644.