SIF Event

SIF Event er SIF's eventudvalg! Vi arrangere mange forskellige store såvel som små events for alle ingeniørstuderende på Det Tekniske Fakultet. Eksempler på events inkluderer bl.a. SIF Quiz, SIF Brætspilsaften, Grillfest for de nye studerende, Arkadeaften, Bordfodbold og meget mere. 

SIF Event har til mål at planlægge og afholde hyggelige, spændende og sjove events for de studerende og derved skabe en "Jeg har lyst til at blive på uni efter kl. 16"-følelse. Udvalget består af 18 dejlige og friske frivillige studerende fra et hav af forskellige studieretninger, som hvert semester sætter hårdt arbejde og hjerte i de events de planlægger og udfører for de studerende. Kunne du tænke dig at være med? Så skriv endelig til formanden herunder. Vi søger ny medlemmer hvert semester.

Har du en god ide til et event, eller er der bare noget du synes mangler? Så kontakt os endelig - det kan være det er din ide som bliver til en realitet!

SIF Event søger nye frivillige

SIF Event søger frivillige til at afholde events som Quiz og meget mere. Send en mail til formand@sif.sdu.dk, hvis du synes det lyder interessant.

Kontaktpersoner:

Teis Aalbæk-Nielsen

Formand for SIF Event

Aron Holmberg

Næstformand for SIF Event