SIF Kursus

SIF kursus er et nyt udvalg som arbejder for at tilgængeliggøre praktiske kompetencer, som er efterspurgt på arbejdsmarked af erhvervslivet, for de studerende på TEK. Det er færdigheder som ikke nødvendigvis indgår i de studerendes studiestruktur, men gør det nemmere for dem at lande deres første job i fremtiden.

Kursernes længde afhænger af typen og kan spænde fra 4-12 uger på et semester. De ligger typisk efter undervisning i tidsrummet mellem 16.00-20.00. Det første kursus bliver afholdt i marts 2018 og vil være programmering.

Hvis du har nogle idéer, spørgsmål eller brænder for at lave kurser, så er du velkommen til at kontakte os.

Drømmer du om at gøre en forskel på TEK?

Da SIF Kursus har haft en forrygende start med udsolgt kursus, endda med venteliste på, søger vi 4-6 ildsjæle som brænder for at drive udvalget fremadrettet. Noget for dig?

Virtual reality or blurred reality? - VR for begyndere

Du kender det sikkert fra spil, men vidste du at virtual reality også bruges til at udvikle prototyper af produkter, fabrikker og i behandlingssammenhænge? Virtual reality er kommet for at blive og denne banebrydende teknologi skaber skelsættende nye muligheder i verden.

DEV LAB og SIF Kursus har indgået et samarbejde med EON Reality om at lave et kursus, hvor du får viden, hands-on experience med teknologier og netværk til at komme videre efterfølgende.

Kurset giver et indblik i mulighederne for de nyeste teknologier og software indenfor extended Reality (XR) med alt fra VR, AR til MR.
Der gives indsigt i 3 forskellige virksomheder, der arbejder professionelt med XR teknologier og software. Når kurset er ovre vil du stå med dit eget XR koncept, klar til at implementerer.

Kurset tager udgangspunkt i problembaseret læring og Morten fra fremtiden vil fører dig sikkert gennem 3 sessions og et weekend sprint. Der vil være forplejning gennem hele kurset.

Kontaktperson

Sarah Anne Pedersen

Formand for SIF Kursus