Om Foreningen

SIF (Syddanske Ingeniørstuderendes Fællesråd) er din studenterorganisation på Det Tekniske Fakultet i Odense.

Vi er en frivillig organisation, der arbejder uafhængig af partipolitik for at forbedre både dine og dine medstuderendes forhold - fagligt som socialt.

Det betyder, at SIF kun har én dagsorden; din!

SIF består som organisation af en række organer - øverst findes bestyrelsen, bestående af 9 bestyrelsesmedlemmer (inkl. formand, næstformand og kasserer). Derefter kommer ledelsen, der består af bestyrelsen og de forskellige udvalgsformænd (og næstformænd, hvor dette er relevant). Derudover består SIF af en masser underudvalg, nogle små, andre store - alle dog lige vigtige! Du kan læse mere om de forskellige udvalg under fanen Udvalg.

SIF engagerer sig også i det politiske arbejde internt på Det Tekniske Fakultet gennem Akademisk Råd og gennem dialogmøder mellem TEK’s ledelse og de studerende. Vi samarbejder blandt andet også med Syddanske Studerende for at gøre Syddansk Universitet bedre for de studerende.

Derudover kommunikerer SIF med Ingeniørforeningen i Danmark (IDA), gennem Tekniske og Naturvidenskabelige Studerende (TNS) der taler de studerendes stemme. SIF engagerer sig også nationalt og internationalt med andre Ingeniørstuderende - blandt andet gennem samarbejder med TIA, ESN og ved deltagelse i NORDTEK.

Vores dagsorden er din; lad os høre din mening!

SIF er gennem sine udvalg også aktiv på den kulturelle og sociale front og arrangerer fester, quizzer, fodboldturneringen Bold & Band-dag, samt en masse andre events. Dertil får du rabatter til fester, arrangementer og meget mere! Alt dette kan du læse mere om ved at klikke her.

Organisationens vedtægter kan findes ved at klikke her. Der bliver holdt åben generalforsamling to gange om året – typisk i marts og september.

Vi søger løbende nye bestyrelses-, ledelses- og udvalgsmedlemmer – så har du mod på at styrke dine faglige- og sociale kompetencer, så skriv til formand@sif.sdu.dk eller kom forbi vores kontor.