Syddanske Ingeniørstuderendes Fællesråd byder endnu engang samtlige nye tekniske studerende på Syddansk Universitet velkommen og inviterer til SIF Rustur 2019


Tilmeldingen er hermed lukket!

Du har stadig mulighed for at skrive dig på venteliste indtil onsdag d. 04/09 kl. 21:00. Klik her for at tilmelde dig listen.


På SIF Rustur 2019 bliver du, over en hel weekend, rystet godt og grundigt sammen med dine medstuderende. Weekenden kommer til at byde på masser af aktiviteter, såsom natløb og ingeniøropgave, samt en udklædningsfest (mere info om dette på mail), som til sammen hjælper dig med at lære dine medstuderende bedre at kende (både inden for dit eget studie og på tværs) og giver dig derved en bedre studiestart!

SIF Rustur-billetten koster 300 kr. (inkl. forplejning, bustur og overnatning for en hel weekend) og ligger fra fredag d. 6. sep. 2019 til søndag d. 8. sep. 2019. Du skal være SIF-medlem for at kunne deltage.
Ved køb af billet til turen får du nedsættelse i kontingentet ved SIF, så det kun koster 100 kr. at blive medlem af SIF. Du kan læse meget mere om hvad SIF laver og dine medlemsfordele her på hjemmesiden.
Den samlede pris for SIF Rustur og SIF medlemskab er altså 400 kr.

Der er begrænsede pladser, og derfor anbefaler vi studerende at købe billetten hurtigst muligt når der åbnes for tilmelding. Der kan maks. deltage 450 nye studerende med på SIF Rustur. Tilmeldingsfristen er mandag d. 2. september kl. 16:00!

Da fokus for SIF Rustur er fællesskab over druk, har vi år valgt at holde fredagen 100% alkoholfri, og så holde et brag af en fest lørdag. Løbende under rusturen vil der være aktiviteter hvor du får mulighed for at møde dine medstuderende på en meget uformel måde.

FAQ

INGEN FROKOST FREDAG

Bemærk at der ikke bliver serveret frokost om fredagen før afgang. Du skal altså selv sørge for at have spist frokost (fx medbragt eller købt i kantinen på SDU) INDEN vi kører fra SDU. Første måltid om fredagen er aftensmaden.

Jeg har tilmeldt mig rusturen. Hvornår får jeg mere information om turen?

Mere information om turen, herunder dit gruppenummer, afgangstider fra SDU, aktiviteter under turen, hvad du skal medbringe osv. bliver sendt ud efter tilmeldingsfristen mandag d. 2. september kl. 16:00. Vi skal først have alle tilmeldinger på plads før vi kan danne grupperne og sende information ud til jer.

Kommer jeg i gruppe med andre fra mit studie?

Alle deltagere bliver indtil i grupper, således at hver gruppe har 2 studier repræsenteret (så vidt det passer sammen med tilmeldinger). Derved bliver du sat sammen med 3-7 andre fra dit eget studie samt ca. lige så mange fra et andet studie. Mere information om dette bliver sendt sammen med velkomstmailen efter tilmeldingsfristen.

Hvordan kommer vi til/fra SIF Rustur?

SIF Rustur 2019 løber af stablen fredag d. 6. sep. til søndag d. 8. sep. Der afgår busser fra TEK på SDU om fredagen og vi er hjemme igen ved TEK om søndagen. Du vil blive tildelt en bus efter din tilmelding og det er vigtigt at du husker denne. Mere information om dette samt afgangstider modtager du på mail op til rusturen.

Må jeg tage eget alkohol med?

Det er strængt forbudt at medbringe sit eget alkohol på SIF Rustur og vil medføre bortvisning fra turen! Det er kun tilladt at købe drikkevarer i baren.

Hvad er IKKE tilladt at tage med?

Følgende genstande må bl.a. IKKE tages med på SIF Rustur 2019:

  • Computer, bøger etc.
  • Kamera – vi har et!
  • Værdigenstande, som du ikke vil lade ligge i et rum med andre mennesker
  • Hunde og katte
  • Alkohol – bortvisningsgrund
  • Narkotika eller andet ulovligt af nogen art – naturligvis også bortvisningsgrund

Brug din sunde fornuft. Hvis du ikke ønsker at lade en ting blive stående i et lokale med mange andre mennesker, så lad være med at tage det med.

Hvad må jeg gerne tage med?

Følgende genstande må gerne tages med på SIF Rustur 2019:

  • Medicin, som du skal tage eller kan få brug for (Gør formand eller boss skriftligt opmærksom på dette)
  • Ølbong eller andet festligt udstyr
  • Cigaretter (Der vil være et lille rygeområde)
Må jeg tage en dobbelt luftmadras med?

Overnatning foregår i store sportshaller, men pladsen kan blive trang. Det er derfor ikke tilladt at tage dobbeltluftmadrasser med, med mindre du har aftalt at sove sammen med en anden.

Kan jeg købe en billet uden SIF medlemsskab?

Deltagelse ved SIF Rustur 2019 kræver, at du er medlem af SIF.

Er du allerede medlem af SIF og har du været medlem i mindre end ét år (fx hvis du deltog ved SIF Rustur 2018 og har skiftet studie), har du mulighed for at spare gebyret for SIF medlemsskab (100 kr.). Kontakt SIF på Facebook eller direkte til Simone Rasmussen på sira115@student.sdu.dk for mere info.

Har du været medlem i mere end ét år, skal du meldes ind i SIF igen.

Jeg kan ikke komme med alligevel. Kan jeg få mine penge tilbage?

Det er muligt at kunne afmelde sig SIF Rustur 2019 frem til og med tilmeldingsfristen d. 2. september 2019 kl. 16:00. Herefter er det ikke længere muligt at kunne få refunderet sin billet.

Jeg kan ikke nå bussen! Kan jeg komme senere?

Hvis du ikke kan nå bussen fra TEK (afgangstidpunkt kommer på mail), skal du selv sørge for transport. Du skal skriftligt informere os omkring dette senest dagen før afgang.