SIF Studiestart

SIF studiestart er et udvalg som er med til at gøre studiestarten for de nye ingeniørstuderende helt unik. Gennem en række arrangementer er vi med til at ryste de nye studerene samme både på tværs og internt i de forskelige uddannelser. Det er bl.a. os der står Shocial Shaker Day, TEKDysten og ikke mindst SIF Rustur.

Udvalget består af 19 studerende fra over 8 forskellige ingeniøruddannelser hvor folk går på alt fra 1. Til 9. Semester. Denne brede repræsentation er med til at sikre den bedst mulige studiestart.
Den fælles drivkraft i udvalget er vores egne personlige oplevelser med en fed studiestart som vi nu ønsker at viderebringe til alle de nye ingeniørstuderende.

Shocial Shaker Day og TEKDysten er begge arrangementer som ligger i introugen for de nye studerende og derved er en del af de planlagte aktiviteter i den uge.

Det største arrangement vi afholder er SIF Rustur, hvor de nye nye studerende bliver ryste godt og grundigt sammen over en hel weekend. Løbende under rusturen vil der være aktiviteter hvor de studerende får mulighed for at møde deres medstuderende på en sjov og meget uformel måde.

Kontaktperson:

Simone Rasmussen

Formand for SIF Studiestart